Техники за емоционална свобода – демонстрация

Written by on 15.07.2011 in Любопитно, Новини - Коментарите са изключени

Преди да ви покажа как се изпълняват техниките за емоционална свобода, нека всеки от вас помисли и намери проблем, върху който иска да работи. Ще направим това, за да видите, че ТЕС наистина действа.  Няма значение дали става въпрос за неразположение, болка, неприятно усещане – ще видите как техниките ще го излекуват.

Въпрос: Може ли с техниките за емоционална свобода да се лекува лош навик? Да речем, тютюнопушене или някакви зависимости или става по-трудно?

Огнян Симеонов: Да, възможно е. Ако на някой му се пуши в момента, трябва първо да прецени за себе си каква е силата на желанието му за пушене от 0 до 10. След това заедно ще направим упражненията. Но искам да предупредя, че ако ТЕС се направи в продължение на 3 минути, три последователни пъти, човек ще откаже цигарите завинаги. ТЕС упражненията изцеляват. Те могат да помогнат за намаляване или премахване на болки или при вредни навици.

На какво се дължи тази сила на ТЕС? Способността да намалява или премахва болката и вредните навици, се дължи на факта, че ТЕС може да програмира  ДНК-то на хората.

Как е свързана водата с ТЕС и лечението? Всеки от вас, докато прави упражненията, ще усети как ще му се припие вода. Жаждата се причинява от освобождаването на изключително голяма енергия в тялото.

Но, нека да започнем с демонстрацията.

Преди това обаче ми трябват хора, които имат някакво неразположение или изпитват болка, схванати са или не се чувстват комфортно. Няма нужда да се притеснявате – може да е всичко. Кажете само накратко какъв е проблемът?

Гост на дискусията: Имам болки в гръбнака. С диагноза дискова херния съм и при дишане изпитвам затруднения.

Огнян Симеонов: При тази техника не се работи с диагнози, а единствено и само с чувства. Какво чувствате?

Гост на дискусията: Чувствам затруднено дишане.

Огнян Симеонов: А болка?

Гост на дискусията: Има и болка, да. В гърба и тук нагоре (посочва гръден кош).

Огнян Симеонов: В гърба или в кръста чувствате болката? Много е важно да се посочи къде точно е болката.

Гост на дискусията: Болка около средата на гръбнака

Огнян Симеонов: Само болка в гръбнака ли е или има и дискомфорт?

Гост на дискусията: Само болка.

Огнян Симеонов: Само болка. А колко е силна болката от 0 до 10?

Гост на дискусията: 3-4.

Огнян Симеонов: А затрудненото дишане колко е силно от 0 до 10?

Гост на дискусията: 4-5.

Огнян Симеонов: 4-5. Добре, ето един човек. Друг човек с друг проблем? Болка, главоболие, умора? В това време има много хора, на които може да им се спи. Може да има и хора, на които им се пуши.

Гост на дискусията (млада жена): Чувствам се уморена.

Огнян Симеонов: Умората в цялото тяло ли е или е състояние на умора и Ви се спи?

Гост на дискусията: Чувствам умора.

Огнян Симеонов: А от 0 до 10 колко е силна умората?

Гост на дискусията: Пет.

Огнян Симеонов: Добре, 5. Някой друг има ли проблем? Разбрах, че и ти имаш болки (посочва Антоанета Салфидж, председател на сдружение „Аз обичам водата”). Кажи какви са тя, за да има повече хора и да видим резултатите от прилагането на техниката.

Антоанета Салфидж: Имам някакво схващане в рамото от вчера.

Огнян Симеонов: Значи схващането е в рамото. А болка усеща ли се или е само схващането?

Антоанета Салфидж: По-скоро е схващане.

Огнян Симеонов: Каква оценка ще поставиш на това схващане?

Антоанета Салфидж: 3-4.

Огнян Симеонов: Някой друг – с по-силно усещане  за неразположение.

Гост на дискусията (млада жена със зъбобол): Расте ми мъдрец.

Огнян Симеонов: Това също е проблем. Къде е болката?

Гост на дискусията (млада жена със зъбобол): В дясно долу, при челюстта. Усещам болка.

Огнян Симеонов: От 0 до 10 колко е болката?

Гост на дискусията (млада жена със зъбобол): Около 5. И при стискане на зъбите се увеличава.

Огнян Симеонов: Има ли друг, който усеща болка или дискомфорт? Ако няма, нека да преминем към демонстрацията. Точките за прилагане на ТЕС са елементарни и всички ще се научите. Нека да покажем как да се използват те, за да имаме време да поговорим за водата. Моля, наблюдавайте ме. Това, което ще направим, е чрез потупване да активираме енергиите. Упражненията са малко смешни, но ефективни. Правим заедно демонстрацията, но всеки трябва да си каже проблема, който има. Ако ви боли мъдреца от дясно, казвате – „Чувствам болка в мъдреца от дясно”.

Енергийните меридиани са едни и същи при всички хора, но думите, които изговаряме са различни.Много е важно, за да проработи техниката за емоционална свобода, да се каже точното усещане. Трябва да се конкретизира точно какво чувстваме, за да се излекуваме. Тези, които в момента нямат конкретно оплакване или болка, могат да направят упражненията за преодоляване на вреден навик или страх.

Демонстрации на техники за емоционална свобода (ТЕС)

Започваме с няколко точки, който са показани на снимката на екрана.

Потупванията на всяка точка се повтарят по 10 пъти.

Точка 1 – започваме винаги с тази точка или меридиана. Тя се нарича „карате” точка. Намира се в долната част на дланта (срещуположна на палеца). Карате точката се потупва последователно, първо на едната ръка, а след това и на другата. Едновременно с потупването, трябва да повторим три пъти проблема, който имаме. Ще дам пример с болка в мъдреца, но всеки трябва да каже своя проблем. Добре е проблемът да се каже на глас, тъй като така ТЕС има по-голям ефект.

Докато правим потупванията, казваме следните думи: „Въпреки, че чувствам болка в мъдреца от лявата ми страна (или съответно друга болка), аз напълно и безрезервно приемам себе си”. Тази фраза се повтаря три пъти, докато потупваме карате точката.

Точка 2 – намира се на върха на главата. Трябва да направим потупванията по нея с два пръста. Фразата „Въпреки, че чувствам болка в мъдреца от лявата ми страна, аз напълно и безрезервно приемам себе си” се казва само един път.

Точка 3 – намира се в основата на веждата, в началото на носа. Потупванията отново са само с два пръста. Ако упражнението се изпълнява с лява ръка, потупванията са върху лявата вежда, ако се изпълнява с дясната ръка – върху дясната вежда.

Точка 4 – намира се отстрани на окото, във външния ъгъл. Упражнението се повтаря 10 пъти, а потупванията се изпълняват с два пръста.

Точка 5 – под окото, върху скулата. Отново потупванията са 10, изпълняват се с два пръста и един път се повтаря фразата за болката ни.

Точка 6 – следващият меридиан се намира под носа.

Точка 7 – след като изпълним 10 потупвания на точка 6, правим упражненията и на точка, която се намира под долната устна, над брадичката.

Следващите потупвания се изпълняват с цяла длан. Броят на повторенията е 10.

Точка 8 – тя се намира под гърлото.

Точка 9 – Меридианът на тази точка минава под мишницата (там, където минава презрамката на сутиена при жените). Потупванията се извършват отново с цяла длан.

Точка 10 – Намира се на около 1-2 см. под китката. Разстоянието е около два пръста под китките. За да се активизира енергията на този меридиан, се потупват китките на двете ръце една в друга.

Точка 11 – Енергийните меридиани на тази точка минават от горната страна на всеки нокът и на двете ръце (единствено безименния пръст няма меридиан, затова се пропуска). За да изпълните правилно упражнението, трябва дланта да е обърната към вас. Потупванията се правят от горната страна на ноктите, с два пръста. Последователно се потупват меридианите на палеца, показалеца, средния и малкия пръст.

Точка 12 – На същата ръка, на която сме прилагали потупвания на точка 11, правим и упражненията за точка 12. Тя се намира от външната страна на дланта между безименния и малкия пръст. Там има улей, през който протича енергия в тялото. Потупванията се изпълняват с 4 пръста. Едновременно с тях казваме и какво изпитваме.

Точка 13 – завършваме демонстрацията, както сме започнали – с потупване на карате точката. Казваме отново фразата: „Въпреки, че чувствам болка в мъдреца от дясната ми страна, аз напълно и безрезервно приемам себе си”. Поемаме дълбоко въздух и издишаме.

Упражнения отнемат малко повече от минута. Сега беше необходимо малко повече време, тъй като обяснявах точките. Преди да продължим, искам всеки, който  направи упражненията, да помисли дали усеща промяна и дали болката му е намаляла. Моля отново да оцените по 10-балната система, дали има някаква промяна.Нека започнем с господина с болките в гърба и затрудненото дишане.

Гост на дискусията: Като че ли имам леко подобрение.

Огнян Симеонов: Какво означава леко? Кажете ми в оценка. Ако преди е било 5, сега колко е?

Гост на дискусията: Ако е било 5, сега е около 3.

Огнян Симеонов: (поглежда към жената със зъбобола) Дайте оценка.

Гост на дискусията (жена със зъбобол): Има значително подобрение. Като оценка – сега болката е 2 от 5.

Огнян Симеонов (поглежда към Антоанета Салфидж): При теб колко е болката?

Антоанета Салфидж: Може би 2 от 4.

Огнян Симеонов се обръща към гостенката на дискусията, която е казала, че се чувства уморена, но тя казва, че не е успяла да направи упражненията.

Огнян Симеонов: Нека сега да повторим още веднъж същите упражнения, но с различни думи. При тази серия от потупвания, думите които казваме са: „Въпреки, че все още чувствам този проблем или болка (всеки казва за себе си каква е болката), аз напълно и безрезервно приемам себе си”.

Когато работим с един проблем и имаме подобрение, ние продължаваме да работим с него, но използваме други думи, за да можем да преодолеем проблема напълно. Техниките за емоционална свобода лекуват напълно болките и усещанията за дискомфорт. Изчезването на болката и неприятните усещания не е моментно. Проблемът изчезва трайно и завинаги. Това означава, че ако Вашия проблем (Огнян Симеонов се обръща към госта на дискусията с проблемите в гърба и дишането) е хроничен и го имате от много години, той ще намалее или ще изчезне напълно. Може, ако се срещнем след няколко месеца, да кажете дали този проблем се е появил.

Нека сега да направим още веднъж ТЕС упражненията.

Потупваме последователно същите точки и казваме: „Въпреки, че все още чувствам този проблем (казваме кой), аз напълно и безрезервно приемам себе си”. При потупване на карате точката, изречението се повтаря три пъти, а при останалите точки само по един път. След като направим всички упражнения, отново поемаме дълбоко въздух и издишаме.  Предполагам вече усетихте жаждата. Дехидратацията се дължи на освобождаването на енергиите в тялото.

Информацията за техниката на емоционална свобода е достъпна в интернет. Описана е много добре и в книгата „Техника за емоционална свобода”. В книгата са представени всички меридиани.

Да проверим дали сега се е появила нова оценка. При теб, ако беше 3 (посочва човека с болките в кръста и затрудненото дишане), сега колко е болката?

Гост на дискусията: Сега е 2.

Огнян Симеонов(посочва жената със зъбобол): При теб каква е болката?

Гост на дискусията (жена със зъбобол): Болката е 1.

Огнян Симеонов: Ето виждате как болката намаля. Първо беше 5, след това стана 2, а сега е 1. Това е резултатът от прилагане на ТЕС. Ти как се чувстваш (посочва гостенката на дискусия с умора)?

Гост на дискусията (жена с умора): Сега усещам умората по-малко. Преди това бе 5, а сега е 4.

Огнян Симеонов: (обръща се към Антоанера Салфидж) А при теб? Как е рамото?

Антоанета Салфидж: Сега вече не чувствам болка. Има значително подобрение. Добре съм.

Огнян Симеонов: Много добре. А защо не го чувстваш?

Антоанета Салфидж: Добре се чувствам.

Огнян Симеонов: А защо добре се чувстваш? Това не може да се обясни, но виждате че ТЕС упражненията действат. Болката при Антоанета намаля на 100 %, а сме направили техниките едва два пъти. Истинският резултат се вижда след третия път. Имал съм и случаи, когато само след един път, болката изчезва напълно. Но това се случва, ако думите, с които описваме болката са много точни. Тогава тя изчезва завинаги.

Сега ще покажа техниките още веднъж. Отново използваме същите точки, но сменяме фразата. Думите, които използваме сега са: „Въпреки, че чувствам остатъчна болка или чувствам остатъчно този проблем, аз напълно и безрезервно приемам себе си”.

Въпрос: Трябва ли да се кажат отново точните думи – имам болка еди-къде си или не е необходимо?

Огнян Симеонов: Хубаво е да се кажат, за да изчезне остатъчното чувство или болка. Но, ако болката е преминала в тежест или в напрежение, започваме да работим върху напрежението. Например, ако сме имали болка в кръста, но след упражненията усещаме само напрежение, фразата, която казваме е – „чувствам леко неразположение в кръста от еди-коя си страна”. Или, ако до момента сме работили с болки в гърлото, които са изчезнали, а е останало усещане на сухота, трябва да направим упражненията за това усещане. Когато прилагаме ТЕС, трябва да сменяме думите, с които описваме чувствата или болките си, според това как се чувстваме. Още веднъж искам да кажа, че при ТЕС терапията не се работи с диагнози, а с чувства.

Техниката за емоционална свобода работи за промяна на нашето ДНК. Ако например не пием достатъчно вода, трябва да направим ТЕС упражненията и да кажем: „Въпреки, че аз не пия достатъчно вода, аз напълно и безрезервно приемам себе си”. Това помага да препрограмираме нашето ДНК и да разрешим проблема с приема на вода. Пиенето на вода е навик, който повечето хора са забравили. И прилагайки ТЕС, ние препрограмираме нашето ДНК и само след прилагането на два цикъла от упражненията вече има резултат и ни се припива вода.  Аз например, по време на двучасови семинари, изпивам по 3 литра вода. Не защото говоря много, а защото ми се пие много вода. Наблюдавам и хората по време на семинарите – те също имат нужда от много вода.

Нека сега правим още веднъж упражненията. Започвам отново с потупване на карате точката и с думите: „Въпреки, че чувствам остатъчна болка или дискомфорт в кръста от лявата страна и затруднено дишане (всеки човек казва собствения си проблем), аз напълно и безрезервно приемам себе си”. Ако проблема, върху който сме работили до момента е преминал, започваме да работим за друг. Повтаряме потупванията на всички точки – карате точка, върха на главата, основата на веждата, отстрани на окото, под окото, под носа, под устните – над брадичката. Всички потупвания, без карате точката, се правят с два пръста. След това започваме потупвания с цяла длан – под гърлото и под мишницата. Следва активизиране на меридианите на двете китки. Те се потупват една в друга. След тях, отново с два пръста, се потупват върховете на ноктите, отстрани. Когато приключим с ноктите на всички пръсти, без безименния (защото там няма меридиана), правим потупвания с 4 пръста от външната страна на дланта. Накрая отново завършваме с „карате” точката и с думите: „Въпреки, че чувствам остатъчна болка еди-къде си (всеки казва болката си или чувството, което изпитва), аз напълно и безрезервно приемам себе си”. Фразата се повтаря три пъти, след което поемаме дълбоко въздух и издишваме.

Виждате как само за една минута болките и дискомфорта намаляват. Нека да проверим дали са се променили оценките на болката. При теб? (посочва госта на дискусията с болки в кръста и затруднено дишане) Поразмърдай се и ми кажи какво чувстваш сега?

Гост на дискусията (мъж с болки в кръста и затруднено дишане): Около 1.

Огнян Симеонов: Виждате как след три упражнения, болката намаля от 5 или 6 до 1. Тъй като времето не ни позволява, днес направихме само 3 пъти упражненията, но резултатът е налице. При теб, как е болката? (посочва гостенката със зъбобол).

Гост на дискусията (жена със зъбобол): Усещам остатъчна болка. Като оценка е около 1.

Огнян Симеонов: Добре. При теб (обръща се към Антоанета Салфидж) се получи излекуване на второто упражнение. Видях, че Вие, (посочва жената с умората), не успяхте да направите упражненията. Ако има някой друг, който е работил върху проблем или болка, нека да каже дали те са намалели или изчезнали. Сега сме по-малко хора, но ако аудиторията бе 200-300 човека, тогава щеше да се види каква промяна има и колко са излекувани хора.

Искам да ви запозная с думите на автора на книгата за техниките за емоционална свобода. Той казва: „Един ден медицината ще се събуди и ще осъзнае, че неразрешените емоционални проблеми са главната причина за 85 % от всички болести. Когато това стане, тази техника (ТЕС), ще бъде една от основните ви техники за лечение, както и тя е за мен. Аз често я използвам със страхотни резултати”. Това е послание на д-р Ерик Робинс, който видяхме и в клипа. По професия той е лекар, но когато е открил ТЕС е отказал да предписва лекарства и е започнал да прилага техниките за лечение. Всеки може да се излекува с ТЕС. А сега искам да попитам – усетихте ли жажда след тези упражнения?

Задължително е паралелно с прилагането на ТЕС да се пие изключително голямо количество вода, защото тялото се дехидратира, докато освобождаваме енергийните потоци. В клипа, който видяхме в началото на презентацията, се показа какво се случва в тялото по време на прилагане на ТЕС. Принципът е следният – представете си река, в която протича енергия. Ако поставим шлюз на реката, тя ще пресъхне след него. В тялото ни процесите са подобни. Ако чувстваме болка или дискомфорт, това означава, че енергийните потоци не протичат правилно. Благодарение на потупванията при прилагане на ТЕС, ние отваряме шлюза на реката и енергията протича отново в тялото. Точният механизъм на протичане на енергиите в тялото обаче не е изяснен все още. Не е изяснено и защо изчезва болката. Но всички видяхте, че имаше резултат от прилаганетона ТЕС. Искам също така да кажа, че след като болката намалее до определено ниво или изчезне, то е завинаги. Ако например ти (посочва госта на дискусията с болки в кръста и затруднено дишане), искаш да премахнеш остатъчната болка, можеш да приложиш отново техниките. Болката ще изчезне, но никой няма да може да ти даде обяснение защо, дори докторите. Механизмът на работа на ТЕС няма логическо обяснение. Но вече има милиарди хора, които са приложили техниките и са успели да се излекуват.

От колко вода се нуждае човек на ден? Днес чух различни мнения по тази тема. Например колко вода трябва да се приема след различни видове тренировки или ако сме на диета. Според мен, човек трябва да пие толкова вода, колкото организма му изисква. Аз пия вода, защото съм жаден, а не защото трябва да изпия определено количество. Много хора забравят, че имат нужда от вода и са жадни. Но те трябва да разберат, че е хубаво да се пие много вода. За мен например, няма значение какви са ограниченията за прием на вода след тренировка. Колкото ми се пие, толкова вода ще изпия, защото имам жажда и чувствам, че тя не е утолена. Когато човек е жаден, трябва да пие вода, колкото иска. В таблиците, които давам на хората, които идват при мен препоръчителното количество за ден е 1-1,5 л. (по възможност минерална). Но, дори и да не е минерална, дори да е изворна или чешмяна, важно е да се пие.

Прочистване и енергизиране на водата. Когато искаме да прочистим или енергизираме една вода, достатъчно е я поставим между ръцете си за 30 секунди. Нека да направим една демонстрация. Всеки, който има вода пред себе си и иска да види как се променя нейния вкус след като я заредим, може да направи енергизирането заедно с мен. За да усетите промяната, моля пробвайте предварително вкуса на водата. Не е необходимо да мислите за нищо, докато държите водата между дланите си. Ръцете ни могат да енергизират водата, без да променят структурата й. Ако мислим нещо положително, докато държим бутилката с вода между дланите си, ще променим и структурата й.

Енергизиране на водата. Хващаме чашата или бутилката с вода между дланите си, без пръсти и задържаме за кратко. Както казах, за да променим структурата на водата, можем да й кажем, че я обичаме. По същия начин можем да енергизираме храната. Не е необходимо да я докосваме. Единственото, което трябва да направим е да застанем над нея с две отворени длани. По този начин я структурираме.

След като сме задържали водата за 30 секунди между дланите, можем да усетим променения й вкус – тя става по-мека, по-вкусна. Промяната може да се установи и със заснемане на кирлианова фотография и изследване на капка.

Вдишване на т.нар. субстанция. Тази техника е позната от древни времена и се използва за енергизиране. Практикува се и от йогите. Всеки човек има субстанция, но при голяма част от нас тя е загубена или забравена като знания. Как да вдишваме субстанция? В центъра на дланите на двете ръце има малки чакри. Когато съберем ръцете все едно държим хандбална топка, без да си мислим нищо, сложим ги пред носа си и започнем да дишаме, между ръцете се получава една субстанция. Тя има много странен мирис – подобен на този по време на дъжд или след буря, прилича на мирис на озон. Субстанцията между дланите е като електричество. То може да се види и с просто око. Ако под ръцете ни има тъмна повърхност и се вгледаме в нея, докато те са събрани на топка, ще видите дим, подобен на цигарен. Енергията също така може да се усети. След като сте ръцете ви са били в позиция сякаш държите топка за 20-30 секунди, можете да ги размърдате. Правете движения сякаш играете с голяма топка и в един момент ще усетите енергията. Тя е подобна на тази от два магнита, които се отблъскват. Енергията може също да се види, но трябва да сте съсредоточени.

Във филма „Селестинското пророчество” е показано как човек може да вижда аурата на пръстите като приближи двата си показалеца. Хората сме светлинни същества, но не го осъзнаваме и не го виждаме. А пиенето на вода зарежда и усилва светлината (аурата и излъчването ни) и енергията в човешкото тяло. Затова и мислите, които насочваме към водата, са много важни. Когато например, бутилка с вода е в среда с много хора или е поставена на бюро, или около нея звучи хеви метъл музика, нейната структура се разрушава. За да използваме максимално свойствата на водата, най-лесно е да вземем бутилката, в която е водата и да я задържим за 30 секунди, за да я енергизираме.

Въпрос: Ако водата е чешмяна или е нечиста вода, задържането между дланите има ли пречистваща сила?

Огнян Симеонов: Да, има пречистваща сила. Правени са и изследвания на този феномен. Според резултатите от тях, ако вземем нечиста вода и я задържим между дланите си за 30 секунди, замърсяването в нея намалява с 1000 единици. Това е нещо много просто за правене и не е необходимо да му се вярва. Видяхте, че преди да направим упражненията ТЕС, не казах на никого: „Вярвайте, че сега ще ви оправя този или друг проблем”. При прилагането на ТЕС упражненията и енергизирането на водата, не е нужна вяра, нужна е практика. Когато човешкото тяло усети какво е да пие енергизирана вода, то ще започне да иска все повече и повече вода. Но, пак искам да кажа –  ние сме забравили какво е да пием вода и трябва да си припомним това.

Чух, че тук се спомена пиенето на студен чай с мед. Много хора се притесняват, че дори в меда има калориите на захарта. Наистина медът е по-полезен от захарта, но в една чаена лъжичка мед се съдържат калориите на една шопска салата. Така че, моят съвет е, който иска да пие студен чай вместо вода и той да не е калоричен, да си направи студен чай от билката стевия. Във водата за чай е необходимо само да сложите няколко листенца стевия. Билката ще оцвети водата в зелено, а вкусът на чая няма да е по-различен от този на другите студени чайове, но ще е по-полезен и няма да има нито една калория.

Но да се върнем на водата. Тя има най-хубавият лечебен ефект. За да има той по-голям ефект, е добре да си намерим бутилка от стъкло, в която да държим водата си. Това позволява да я държим на слънце и да променяме отново свойствата на водата. Тя се енергизира от слънцето и става слънчева вода. Ако времето или условията не позволяват да енергизираме водата с помощта на слънцето, можем да я енергизираме и като напишем на бутилката думите „любов” и „благодарност”. Те са много силни и влияят много на водата. Възможно е да се напишат и други думи, но тези две структурират водата най-добре и я правят с много чист кристал. За да си направите лечебна вода, трябва да си намерите бутилка от светлосиньо или синьо стъкло. Когато оставите тази бутилка за известно време на слънце, ще видите, че водата в нея ще придобие почти лечебни свойства. Това се дължи на слънчевите лъчи, които преминават през синьото стъкло. Хубаво е енергизирането да се прави и на храната и на водата. Когато енергизираме водата, тя става по-вкусна и тялото ни има постоянна нужда да пие. Но, пак казвам вода, не други течности. Често хората, които идват при мен ми задават въпроса дали могат да пият и други течности освен вода. Обикновено отговарям положително, но при условие че изпитата вода за деня е поне 1, 5 – 2 л. Това е минимумът за всеки човек. Когато мой клиент ми отговори, че не обича да пие вода, аз му показвам как да се научи. Правим заедно ТЕС упражненията и тогава на него започва да му се пие вода. Тоест, с помощта на ТЕС влизаме на ниво ДНК, препрограмираме се и човек започва да пие вода. Това е може би най-лесния начин да се научим да пием вода.

Демонстрацията можете да гледате и на видео:

Comments are closed.