Водата – здраве и емоционална свобода. Техники за емоционална свобода

Written by on 14.07.2011 in Новини - Коментарите са изключени

Ще представя една техника за лечение, за която някои от вас може да са чували. Тя се нарича техника за емоционална свобода (ТЕС или EFT – Emotional Freedom Technique). С този метод можем да изцеляваме тялото, независимо от прага на болката и от състоянието, в  което се намира то. Ще поговорим и за водата и за пиенето на вода и ще направим демонстрация на техниката за емоционална свобода. Как работи тя и какви са промените в човешкото тяло? Ще поговорим и за дехидратацията, която се получава след стимулирането на енергийните меридиани в тялото. Ще покажа и как да се лекувате сами. Препоръчвам ви да си приготвите бутилки с вода, тъй като всички ще бъдете много жадни, след като направим демонстрацията на ТЕС упражненията.

Първо, ще ви представя техниките за емоционална свобода с един кратък клип. В него и сами ще видите, че няма болест, която да не може да бъде излекувана с помощта на ТЕС и потупванията по енергийните меридиани в тялото. Всички, които присъстват,  ще се научат да прилагат техниките и сами ще се уверят, че болките, които имат ще намалеят или дори ще изчезнат напълно. Техниките са прости, но много ефективни.

Виждате историите на хора с различни заболявания. Когато за пръв път гледах това видео, то за мен беше нещо като рекламите на WS Teleshop. Звучеше ми невъзможно всички болки да изчезнат за броени секунди. Както един от участниците в клипа казва, че иска света да научи за тези техники, така и аз ще се опитам да ви ги покажа и да ви науча да ги прилагате. Резултатът от стимулирането на енергийните меридиани в тялото се вижда тук и сега, не е нужно да минат часове. Предполагам, че вече искате да научите тези техники, затова ще ви ги покажа. Преди това обаче искам да представя следната схема. На нея са отбелязани всички меридиани в човешкото тяло (над 2000). Но не е необходимо всички те да се знаят. Най-важните и използвани меридиани в ТЕС са само 12.

Какво представляват меридианите? Те са неуловими линии в човешкото тяло, през които протичат енергийните потоци. Меридианите не могат да се видят нито на рентгенови снимки, нито с други уреди. Но в китайската медицина – при акупунктурата – се използват именно те. Това, разбира се, не означава, че днес ще използваме игли. За да приложим ТЕС упражненията, са ни необходими само нашите пръсти.

Лекцията на Огнян Симеонов можете да гледате и във видеото.

Оригиналният клип на Emotional Freedom Technique можете да видите на адрес: http://www.youtube.com/watch?v=dYhYp3IziX8


Comments are closed.