Дръжте минералната вода, където кучето ви спи

Written by on 19.04.2011 in Любопитно - Коментарите са изключени
Ignat

Всички знаят, че водата има памет, но къде трябва да държим тази, която пием, за да я предпазим от вредни влияния? Бутилката не трябва да е в геопатогенна зона, която излъчва негативна информация. Как да разберем къде е? Много просто! Като видим къде предпочитат да лежат домашните ни любимци кучето или котката. А ако и растенията виреят добре там, мястото е подходящо.

Не е добре да се пие вода, стояла в стая с много хора, тя попива от енергиите им. Носете си от дома. А там, ако може, я съхранявайте в помещение

без електромагнитни излъчвания

като от мобилни телефони, например.

Ние недооценяваме уникалните минерални и планински води. Първите са ценни със съдържанието си на калций и натрий, полезни са за нервната система. Планинската е богата на желязо и затова има антиоксидантен ефект върху организма. Затова човек трябва да пие по половин литър от всяка, за да се усвоят елементите й.

Не бива да се прекалява с приемането на двете. Рh при минералните е високо, затова е добре да редуваме през месец минерална, планинска и трапезна. Ако хората пият само изворна, ще страдат от липса на микроелементи, а минерална – от бъбреци.

Влюбени снежинки

Най-голямото постижение на японския учен Масаро Емото е, че успява да покаже, че в структурата на водата положителната информация образува красиви снежинки, а отрицателната – грозни. Покрай болни и умиращи дори не се структурира нищо. Любовта е друго нещо – снежинките са прекрасни. Актуални днес са неговите снежинки преди и след земетресение. Тогава спектърът им го няма, защото и тонусът на човек се срива. Водата реагира преди бедствието и с нея то може да бъде предсказано.

През пролетта е по-добре да се пие изворна вода. Тогава и нейният спектър е по-активен. Няма значение дали е топла или студена. Зависи от усещането. Ако пиете ледена обаче, организмът губи енергия, за да я усвои. Най-добрата температура е около двайсетина градуса.

Щом негативно настроен човек пие от вода, към която после ще посегнат други, и тях ще ги завладее същото настроение. До този извод съм стигнал след над 2000 проби.

Най-ярък е примерът с трите чаши с ориз и вода. На едната й говорите хубави неща, обичате я. Другата я мразите и я ругаете, а третата ви е безразлична. При нея ефект няма. При мразената оризът почернява, а при обичаната – покълва.

Обичана вода е добре да се пие, да си мием лицето с нея, да си полеем цветятя.

Светената вода е абсолютно полезна за пиене. Думите, които се произнасят по време на осветяването, носят уникална информация и полза. Причината е в промяната на структурата на водата, благодарение на среброто от кръста и молитвите.

Но каквато и вода да съхранявате дълго, не трябва да е в помещение с повече от плюс 10 градуса.

Туморът руши връзките й

На най-високо енергийно ниво молекулите на водата се стабилизират. Това повишава жизнения тонус, имунитета. И най-вече количествата магнезий в тялото. Това е чудесна профилактика срещу раковите заболявания.

Раковите клетки рушат високоенергийните връзки във водата. При експериментите с вода, извлечена от кръвна плазма на жив и мъртъв човек, неживата не реагира. Същото е и с растенията. Затова трябва да внимаваме и каква храна ядем – жива от природата и вода от изворите или ГМО от кутия. Мъртвият не предава информация. Затова има и мъртва вода. Но има и енергия на мъртовото, разрушаващото.

Много болести могат да се лекуват с пиене на енергийно заредена вода. Тя предава информацията, която носи на клетките в организма. Това си има съвсем научно обяснение от гледна точка на квантовата физика, макар че в древността се е смятало за магия.

Къде да я държим

Единствената ми препоръка е съдът, в който държите водата си, да не е метален. Дали ще е в пластмаса или в стъкло – няма значение.

За науката все още е загадка как неживата материя се е преобразувала в жива. Водата помни физично или химично въздействие. Вода, подложена на различни въздействия, променя подреждането на молекулите си за определено време. Освен това водата притежава ред уникални свойства, които й позволяват да съхранява и разпространява информация в резултат на външния физичен или химичен фактор на въздействие. Тоест, веднъж заредена с информация, тя може и да я предава на човека, който я пие.

Кирлианова фотография на
водни капки върху филм©:
1 капка – чешмяна питейна вода;
2 капка – планинска вода,
Тетевен, България;
3 капка – морска вода,
Хамамет, Тунис;
4 капка – карстова и минерална вода,
Златна панега, България;
д-р Игнатов©, инж. Яцевич©, 2010

http://www.medicalbiophysics.dir.bg/bg/water_memory.html

 

автор на статията: Д-р Игнат ИГНАТОВ, биофизик*

*Авторът има 10 издадени книги у нас, в Германия и Русия. Член е на Българския воден съвет.

Източник: вестник Труд


Comments are closed.